De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Docenten

De docenten van De Gitaaracademie zijn allemaal professionele muzikanten. Of je nou klassiek, flamenco, Zuid-Amerikaans, blues, pop of rock wilt spelen; wij leren je gitaar spelen.

Nathasja van Rosse

Nathasja van Rosse

Oprichtster van de De Gitaaracademie, internationaal concertgitariste, jurylid en winnaar EGTA Docentenprijs. Naast de coördinatie op de academie geeft zij les in het genre klassiek en Music & Mind-lessen. Ook online!

Lees verder

Sjors Nederlof

Sjors Nederlof

Winnaar van de Best Dutch Blues Guitarist Award 2011 en internationaal actief met optredens. Bij ons geeft Sjors les in de genres blues, rock, pop en jazz. Sjors geeft ook online lessen aan gevorderde spelers.

Lees verder

Gabi Vink

Gabi Vink

Prijswinares op diverse concoursen en concertgitariste. Naast het geven van reguliere lessen is Gabi ook onze specialiste in groepscursussen en ensembleles, ze geeft les bij ons in het genre klassiek / nylonsnarig. Gabi geeft ook online les (indien er plek is).

Lees verder

Benjamin en Mischa Cok

Benjamin en Mischa Cok

Actief als concertgitaristen, als duo en in grotere bezettingen. De broers maken ook eigen gitaarcomposities. Zij traden samen op met meestergitarist Paco Peña in het Concertgebouw in Amsterdam. Bij De Gitaaracademie geven zij les in de genres flamenco, klassiek, pop en rock gitaar.

Lees verder

Paulo Bouwman

Paulo Bouwman

Topmusicus en docent en een echte alleskunner. Afgestudeerd Codarts-gitarist op de afdeling Wereldmuziek. Bij De Gitaaracademie geeft Paulo les in de genres: Zuid-Amerikaans, Kaapverdiaans, jazz,  pop en klassiek, op akoestische en elektrische gitaar.

Lees verder

Sylvester Huffnagel

Sylvester Huffnagel

Ik speel van jongs af aan al gitaar en studeerde uitvoerend artiest aan de Popacademie in Rotterdam. Ik ben ruim 7 jaar  actief als gitarist en songwriter in verschillende bands in het genre pop, rock, en singer/songwriter. Ik speel graag in bands met eigen werk en het optreden is heerlijk om te doen. Tegenwoordig ben ik veel bezig als sessie en studiogitarist.

Lees verder

Jur Vermijs

Jur Vermijs

 

Jur Vermijs (Maastricht, 1990) had al op jonge leeftijd voor het eerst een gitaar in handen. Als puber belandde hij in verscheidene blues en rock&roll bandjes in Amsterdam, waarin hij elektrisch gitaar speelde. Rond zijn 17e kwam hij in aanraking met flamenco en is sindsdien niet meer gestopt dit te spelen en zich daar verder in te ontwikkelen.

Lees verder