De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Gitaar & Ontmoeting 65+

In april 2015 start De Gitaaracademie wederom de succesvolle gitaarlessen voor 65-plussers. Gitaar én ontmoeting staan in deze nieuw ontwikkelde lessenreeks centraal. De lessen worden gegeven op de Talmastraat in Rdam Bergpolder.

In 2015 zijn drie miljoen Nederlanders 65 jaar of ouder. Zij hebben veelal tijd en behoefte om aan kunst en cultuur deel te nemen. De Gitaaracademie heeft daarom gitaarlessen ontwikkeld voor muziekliefhebbers van 65 jaar en ouder, waarin gitaar én ontmoeting centraal staan.  

 

Tijdens deze groepscursus leren cursisten gitaarspelen aan de hand van een speciaal ontwikkelde lesmethode waarbij alles in rustig tempo aan bod komt. Er wordt toegewerkt naar een leuk optreden. Niet alleen het leren, maar ook het treffen van andere gitaarliefhebbers van dezelfde leeftijd en de gezelligheid staan centraal. 

 

De Gitaaracademie heeft speciaal in het teken van ontmoeting de lesduur ruim ingezet met negentig minuten les. Bovendien is het tarief extra laag; een les van anderhalf uur kost slechts € 12,50. De lessen vinden plaats op dinsdag ochtend in de Talmastraat.  Cursisten die nog geen gitaar hebben, kunnen er voordelig een huren of kopen via De Gitaaracademie.

 

Gitaar en Ontmoeting 65+ wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Rotterdam, de Van Leeuwen Van Lignac Stichting en Lang Leve Kunst. Het meerjarenprogramma Lang Leve Kunst streeft naar een gevarieerd en uitdagend cultureel aanbod voor ouderen (65+), stimuleert samenwerking en interactie tussen ouderen en jongeren door middel van kunstprojecten en bevordert de samenwerking tussen de domeinen welzijn, zorg en kunst.

 

Inschrijven gaat heel gemakkelijk via het inschrijfformulier. Na ontvangst van de aanmelding nemen wij telefonisch contact op.