De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Nu ook live online lessen wereldwijd

Woon je te ver weg,  of (tijdelijk) in het buitenland maar wil je wel zeker zijn van goede gitaarles via ons? Geef je dan op voor onze live-online lessen en doe nu extra gunstig mee aan onze pilot.

Speciaal voor mensen die thuis goed gitaarles willen krijgen van een goede docent maar die niet in de omgeving van een goede gitaardocent of gitaarschool wonen of voor mensen die (tijdelijk) in het buitenland wonen, heeft de Gitaaracademie een nieuwe service bedacht: via een live-verbinding per computer kun je les volgen bij een van onze docenten op een vaste dag en tijd.

Net als bij reguliere lessen krijg je een op een les via de computer en als je wilt kun je de les combineren met een les bij ons op locatie in Rotterdam 1 x per maand zodat je het beste van 2 werelden kunt combineren. Wil je geen les op locatie, dan is dat uiteraard niet verplicht.

Wat heb je nodig voor deze lessen?
- een goed werkende computer/laptop/tablet  met camera/microfoon (je

  computer moet wel snel genoeg zijn voor een live-video verbinding).
- een goed werkende internet verbinding
- tijd om te oefenen

- een goede nylonsnarige gitaar en toebehoren (boek enz.)


Omdat wij deze lessen starten met een pilot hebben we op dit moment een actie tarief van slechts € 65,- euro per kalendermaand i.p.v. € 85,- euro.

 

In de pilotfase geven we deze lessen alleen op de akoestische nylonsnarige gitaar op de dinsdag, vrijdag en zaterdag (vraag ons naar de tijden).

 

Omdat we het belangrijk vinden om onze leerlingen zoveel mogelijk op locatie (werkt het meest effectief voor je vooruitgang) les te geven is de voorwaarde wel dat je buiten Rotterdam woont of niet in staat bent om naar onze locatie te komen.

 

Geef je snel op voor deze online-lessen of vraag ons om meer informatie, De plaatsen zijn beperkt!