\ Voordelige (jaar) cursussen 2019/2020 - De Gitaaracademie - Rotterdam

De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Groepscursus aanbod 2019/2020

Wil je liever samen gitaar of ukelele leren spelen? Schrijf je dan snel in voor een van onze leuke en voordelige groepscursussen. Hieronder en op onze homepage vind je het aanbod van 2019/2020.

Onze jaarcursussen: vol = vol dus geef je snel op!

 

 

 • Jaarcursus gitaar voor kinderen  een heel jaar les voor € 450,-  lees hier meer en geef je snel op (start bij mogelijkheid vorming groepje van 4/5) op alle locaties.
 
 
 • Nieuw: jaarcursus flamenco gitaar voor beginners (alleen voor volwassenen): in deze cursus leer je vanaf het begin in flamenco stijl gitaarspelen. Geef je snel op (start zodra er vier kandidaten zijn).
 
 
 • Jaarcursus nylonsnarige gitaar voor beginners (volwassenen): in deze cursus leer je in een vaste groep vanaf de start gitaarspelen. Deze cursus kost € 450,- voor het hele seizoen. Start bij mogelijkheid vorming groepje van 4/5 Geef je snel op (start zodra er vier kandidaten zijn).
 
 
 • Bandcoaching: leer in een vaste groep muzikanten een band vormen onder leiding van een expert. 20 lange lessen in de zaal van Mix'in Music voor het bedrag van  € 300,- per seizoen.
 
 
 
Korte cursussen:

 • Basiscursus gitaar voor volwassenen: 10 lessen in een groep (max 10 leerlingen). Startdatum: woensdagavond 22 januari  in Rotterdam, donderdag 23 januari in Capelle a.d. IJssel (Schenkel)
  De prijs voor deze cursus is € 149,95
  Lees meer en/of geef je snel op!


 • Basiscursus ukelele voor kinderen: 10 lessen in een groepje. Leer ukelele spelen met behulp van leuke liedjes samen met andere kinderen.
  Volgende cursus:
  Maandag 4 november 17 uur.
  Locatie Buurthuis De Wel te Schenkel.
  Geef je snel op.
 
 
 • Basiscursus ukelele voor volwassenen: 5 lessen (vervolgcursus mogelijk bij voldoende interesse). Leer aan de hand van diverse leuke liedjes ukelele spelen.
  Volgende cursussen:
  Maandag 4 november 19:15uur. Locatie Buurthuis De Wel te Schenkel.
  Dinsdag 12 november: 19:30uur. Locatie Talmastraat 90b te Rotterdam-Bergpolder.
  Lees meer en/of geef je snel op.

 • NIEUW  Singer-songwriter cursus (10 woensdagavonden incl. optreden):
  Voor de mensen die wat dieper willen duiken in de wereld van het liedjes schrijven, is er nu ook de singer-songwritercursus!
  Lees hier meer en geef je snel op!
  Startdatum: woensdag 6 november 20:45
  Locatie: Schenkel.
  Startdatum: donderdag 23 januari 20:00
  Locatie: Rotterdam Talmastraat 90b.
 
 
 • NIEUW  Cursus basisgitaar pop (akoestisch).
  Heb jij er altijd al van gedroomd om mee te kunnen tokkelen met de liedjes van Ed Sheeran of Bruno Mars?Of misschien ben je wel helemaal weg van de Beatles…
  Lees meer of schrijf je snel in! Vol = vol!
  Startdatum:
  woensdag 6 november: 20 uur locatie Schenkel.
  donderdag 23 januari: 20 uur locatie Schenkel.
 
 
 
Liever samen op les ipv een grotere groep (10 leerlingen max): maak dan gebruik van onze duo-les actie. Lees meer en geef je op.
 
 
 
Liever alleen op les? Dat kan ten alle tijden, geef je op voor individuele lessen en een gratis proefles en maak op je gemak kennis met je docent. Je krijgt de gitaar of een lesmaand gratis van ons (lees de voorwaarden).
 
Geef je snel op voor een gratis proefles