De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Groepscursus aanbod 2022 - 2023

Gustiger kan kwaliteit niet zijn! Speel je nog geen gitaar of ukelele? Dan kun je deelnemen aan een van onze goede en gunstige groepscurussen. Samen met een kleine groep leer je dan vanaf de start goed spelen. Hieronder staat ons huidig aanbod en verdere informatie.

Wat leer ik?

Je leert goed gitaarspelen vanaf de start in breedste zin, al onze docenten zijn gediplomeerd en hebben (erg) veel ervaring en zullen je met veel motivatie alles uit jezelf laten halen.

 

Kan ik daarna door met les?

Natuurlijk kun je na door met je groep naar een vervolg, wij hebben op deze manier al jarenlang fijne groepjes die samen nog steeds genieten van de lessen. Maar ook zijn er cursisten die daarna liever voor individuele of duo-lessen kiezen en dat kan ook bij ons.

 

Voor welke gitaren?

Groepscursussen kun je volgen met alle soorten akoestische gitaren (elektrisch is door alle randapparatuur niet geschikt) en heb je nog geen instrument dan kunnen wij je daarbij helpen.

 

Korte groepscursussen


Basiscursus gitaar voor volwassenen: 10 lessen in een groep (max 10 leerlingen).

 
Basiscursus ukelele voor volwassenen: 5 lessen (vervolgcursus mogelijk bij voldoende interesse). Leer aan de hand van diverse leuke liedjes ukelele spelen.


Liever samen op les ipv een grotere groep (8 leerlingen max): maak dan gebruik van onze duo-les actie. Lees meer en geef je op.
 
Liever alleen op les? Dat kan ten alle tijden, geef je op voor individuele lessen en een gratis proefles en maak op je gemak kennis met je docent. Je krijgt de gitaar of een lesmaand gratis van ons (lees de voorwaarden).
 
Je vind hier een flink deel van ons lesaanbod incl. de tarieven.
 
Geef je snel op voor een proefles