De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Jaarcursus (groeps) aanbod 22-23

Gustiger kan kwaliteit niet zijn! Speel je nog geen gitaar of ukelele? Dan kun je deelnemen aan een van onze goede en gunstige (jaar) groepscurussen. Samen met een kleine groep leer je dan vanaf de start goed spelen. Hieronder staat ons huidig aanbod en verdere informatie.

Jaarcursussen  22/23 INSCHRJVING IS GESTART! Geef je hier op.

Let op; deze gunstige cursus start alleen aan het begin van het nieuwe seizoen!


In september kun je starten bij ons met een van onze goede en gunstige jaarcursussen. Je krijgt dan samen met een vast groepje (op leeftijd samengesteld) een heel seizoen gitaarles van een van onze topdocenten. Op al onze locaties bieden we deze cursus aan. In onze online planner kun je zelf je keuze/locatie bepalen.

 

De prijs voor het hele seizoen (30 lessen gegarandeerd dus geen doorbetalen als er vanuit de docent geen les kan zijn zoals elders) is slechts:

€ 525,- voor onder de 21 jaar  (betaling is mogelijk in 3 delen en het eerste deel voldoe je bij je boeking).

€ 545,25 voor boven de 21 jaar (ook hiervoor is betaling in 3 delen mogelijk en het eerste termijn voldoe je bij je boeking.

 

Voor wie geschikt?

Wil je starten met gitaarles (nog geen les gehad) voor de meest gunstige prijs (zelfs de SKVR kan hier niet aan tippen want wij garanderen je ook nog eens 30  lessen vanuit ons), dan is dit je kans.

 

Voor welke leeftijd?

We bieden deze goede basiscursus aan alle leeftijden, je kunt kiezen voor de kinderjaarcursus, de 13-20 jaarcursus (we selecteren de aanmeldingen op leeftijd) en ook voor de volwassenen (21+) bieden we deze cursus aan.

 

Wat leer ik?

Je leert goed gitaarspelen vanaf de start in breedste zin; al onze docenten zijn gediplomeerd en hebben (erg) veel ervaring en zullen je met veel motivatie alles uit jezelf laten halen.

 

Kan ik daarna door met les?

Natuurlijk kun je na een seizoen door met je groep naar een vervolg het seizoen erna; wij hebben op deze manier al jarenlang fijne groepjes die samen nog steeds genieten van de lessen. Maar ook zijn er cursisten die daarna liever voor individuele of duo-lessen kiezen en dat kan ook bij ons.

 

Voor welke gitaren?

Groepscursussen kun je volgen met alle soorten akoestische gitaren (elektrisch is door alle randapparatuur niet geschikt) en heb je nog geen instrument dan kunnen wij je daarbij helpen.

 

De prijs voor het hele seizoen (30 lessen gegarandeerd) is:

€ 525,- voor onder de 21 jaar  (betaling is mogelijk in 3 delen en het eerste deel voldoe je bij je boeking).

€ 545,25 voor boven de 21 jaar (ook hiervoor is betaling in 3 delen mogelijk en het eerste termijn voldoe je bij je boeking.

 

De jaarcursussen starten alleen in september dus heb je ook zin gekregen? Meld je snel aan want vol = vol.

 

Je kunt hier je locatie en jaarcursus vinden en boeken.

 

 


Korte cursussen:


  • Basiscursus gitaar voor volwassenen: 10 lessen in een groep (max 10 leerlingen).
  • De startdata en locaties vind je in onze agenda en op onze homepage
    Lees meer en/of geef je snel op!
 
 
 
  • Basiscursus ukelele voor volwassenen: 5 lessen (vervolgcursus mogelijk bij voldoende interesse). Leer aan de hand van diverse leuke liedjes ukelele spelen.
    De data van onze volgende cursus vind je in onze agenda en op onze homepage.

    Lees meer en/of geef je snel op.

 
Liever samen op les ipv een grotere groep (8 leerlingen max): maak dan gebruik van onze duo-les actie. Lees meer en geef je op.
 
 
 
Liever alleen op les? Dat kan ten alle tijden, geef je op voor individuele lessen en een gratis proefles en maak op je gemak kennis met je docent. Je krijgt de gitaar of een lesmaand gratis van ons (lees de voorwaarden).
 
Je vind hier een flink deel van ons lesaanbod incl. de tarieven.
 
Geef je snel op voor een gratis proefles