De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Gabi Vink

Prijswinares op diverse concoursen en concertgitariste. Naast het geven van reguliere lessen is Gabi ook onze specialiste in groepscursussen en ensembleles, ze geeft les bij ons in het genre klassiek / nylonsnarig. Gabi geeft ook online les (indien er plek is).

Gabi Vink (1984) begon op zesjarige leeftijd met gitaarlessen bij haar moeder Leon de Vries. Op haar zestiende ging ze van start met de vooropleiding aan het Artez Conservatorium in Zwolle bij Hans de Weerd. Hierna maakte Gabi de overstap naar het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en behaalde hier haar Bachelor-diploma bij Enno Voorhorst. In juni 2011 heeft Gabi haar Master-diploma behaald aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, waar zij studeerde bij Antigoni Goni.


Gabi heeft meegedaan aan een aantal concoursen en heeft prijzen gewonnen bij het EGTA Duo Concours (tweede prijs), het Alhambra Concours (eerste prijs) en het concours van het International Guitar Festival Zwolle (derde prijs). Gabi volgde masterclasses bij onder andere Roland Dyens, Dusan Bogdanovich, Nuccio D’Angelo, Eduardo Isaac, Raphaella Smits, Margaritha Escarpa en Johan Fostier. In juni 2011 speelde Gabi solo met Sinfonia Rotterdam onder leiding van Conrad van Alphen.

 

Samen met Judith Kuipers heeft Gabi het Duo Dwars opgericht. Duo Dwars is een fluit-gitaar duo met een zeer uitgebreid en gevarieerd repertoire. Gabi en Judith hebben elkaar ontmoet op het conservatorium van Brussel. Hier zijn ze met Duo Dwars begonnen en hebben onder andere in de Concertzaal van het Koninklijk Conservatorium gespeeld. Entrée is het eerste complete concertprogramma van Duo Dwars.

 

Meld je aan om les te krijgen van Gabi Vink.