De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Zomerschool 2020

Niet op vakantie of in eigen land dit jaar en toe aan een leuke hobby of verbetering van je gitaarspel?

De Gitaaracademie biedt ook deze zomer weer diverse gitaarlessen online (individueel en classic-workshops) en op locatie (individueel/groepsles)!

Het is geweldig om in de rust van een warme zomeravond je gitaar te pakken en gitaar te spelen. Niet voor niets zijn er zoveel internationale gitaarfestivals waar mensen elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen met hun gitaar.

 

Dit jaar zal het anders dan anders zijn en is reizen niet zo makkelijk. Daarom organiseert De Gitaaracademie haar "zomerschool".

 

Deze zomer zullen een aantal van onze docenten leuke cursussen en inspirerende lessen aanbieden op locatie (Talmastraat en Weteringstraat) en ook online.

 

Een greep uit ons aanbod:

  • Zomerschool Start-Up Gitaarcursus; leer in een klein groepje op locatie in 5 lessen de basis van het gitaarspelen (vervolg mogelijk bij voldoende belangstelling). Deze cursus kost € 90,-
  • Zomerschool Start-Up Ukelele cursus; leer in een klein groepje op locatie in 5 lessen de basis van het ukelele spelen (vervolg mogelijk bij voldoende belangstelling). Deze cursus kost € 90,-
  • Zomerschool Songs: leer hoe je liedjes kunt uitzoeken op de ukelele of gitaar in 2 lange lessen op locatie in een klein groepjes. Deze cursus kost € 85,-
  • Individuele lessen; maatwerk op afspraak (deze lessen kun je inplannen met je docent) bijv. met een 5 lessenkaart of masterclasses (een les van een uur ter verfijning van je spel).
  • Zomerschool NIEUW; webinars Classic-Powerworkshops: doe mee met de  introductie op 8 juli 20uur.
 
Natuurlijk kun je na de zomer ook les blijven volgen bij je docent!
 
Staat je wens er niet tussen; mail ons en we overleggen de mogelijkheden graag!
 
Direct online inschrijven voor een cursus of zomerschool lessen kan hier!
 
Tot (zomer) ziens!