De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Amateur of professional

Gitaarlessen van De Gitaaracademie zijn er voor iedereen! Of je nu voor het eerst gitaar gaat spelen, of al jaren speelt, of je nu 6 of 60 jaar bent, je kunt altijd op gitaarles komen. Wij bieden een passend lesaanbod op ieder niveau. Iedereen is welkom; het is nooit te laat om te beginnen met gitaarspelen! 

Onze docenten kunnen je begeleiden vanaf het allereerste begin en bij een opleiding voor het conservatorium. Zelfs als je het conservatorium hebt afgerond kun je bij ons verder leren en podiumervaring opdoen.


Van beginners tot gevorderden, elektrisch of akoestisch, van jazz tot hard rock of van pop tot blues. Het kan allemaal bij De Gitaaracademie!

 

Ben je een beginner en heb je de ambitie om gitaar te leren spelen?

Bij ons lesprogramma voor amateurs is instappen mogelijk vanaf ieder niveau en leeftijd. Je hoeft hiervoor geen noten te kunnen lezen en zelfs nog nooit een gitaar te hebben vastgehouden. Gitaarspelen zal spelenderwijs worden geleerd. Korte cursussen, groepslessen, duo-/triolessen en privélessen zijn mogelijk.

 

De doelstelling van onze docenten is om praktijkgericht aan de slag te gaan. Plezier in het spelen staat bij ons hoog in het vaandel!

 

Meld je nu aan voor een proefles of schrijf je direct in!

 

Speel je al goed gitaar, maar wil je je spel verfijnen?

Ook dan ben je zeer welkom bij De Gitaaracademie! Met een screening (proefles) van wat je al kan, stellen we een leerplan voor op. Daarin behandelen we de punten van je spel die nog achtergebleven zijn en gaan we met muziekstukken jouw spel verbeteren. Natuurlijk is hierbij ruimte voor jouw specifieke wensen.

 

Wij adviseren voornamelijk individuele lessen of duolessen met een partner van gelijk niveau.

 

Meld je nu aan voor een proefles of schrijf je direct in!

 

Wil je naar het conservatorium of speel je op dat niveau?

Met een vooropleiding op het conservatorium (en/of een semiprofessioneel niveau) is instappen mogelijk met beheersing van een semigevorderde techniek. Afhankelijk van jouw niveau zullen we je klaarstomen voor het eerste jaar conservatorium en je coachen op alle gebied. Zo maken wij het mogelijk dat je auditie kunt doen of je techniek als amateurspeler kunt opvijzelen. 

 

Dit traject bestaat voornamelijk uit privélessen.

 

Meld je nu aan voor een proefles of neem contact op met ons.

 

Conservatorium afgesloten maar nog niet klaar met leren?
Voor een repertoirestudie (post-graduate) kun je je aanmelden als je al op het conservatorium zit of als je als amateur jouw spel wilt perfectioneren op het hoogste niveau. Onze docenten zijn zelf allemaal actief op het hoogste niveau en kunnen je verder coachen en klaarstomen voor het podium. 

 

De Gitaaracademie biedt hier alleen privélessen en puur praktijkgericht musiceren.

 

Meld je nu aan voor een proefles of schrijf je direct in! Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

 

Nieuw! Music & Mind: de holistische manier van muziekbenadering 

Leer blokkades in je spel en denken oplossen en leer vrij te musiceren en te performen. In het Music & Mind-programma van Nathasja van Rosse leer je in een aantal masterclasses om te gaan met de soms frustrerende muren waartegen je blijft oplopen in je spel. 

 

In deze speciale coachingslessen worden leerlingen begeleid in de uitvoeringspraktijk; het gedeelte Music & Mind. Hoe kom je dichter bij je muzikale persoonlijkheid, hoe verklein je de kans op podiumangst, hoe leer je werken uit je hoofd, hoe ‘maak’ je muziek. Al na één les zul je verschil merken in je spel, je beleving en je energie. Deze lessen zijn geschikt voor de betere amateur, maar ook voor de conservatoriumstudent of concertspeler. 

 

Dit programma is volledig maat gesneden op jouw spel en wordt alleen gegeven op de klassieke gitaar. 

 

Je kunt altijd contact opnemen om jouw specifieke wensen te bespreken.