De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Docenten

De docenten van De Gitaaracademie zijn allemaal professionele muzikanten. Of je nou klassiek, flamenco, Zuid-Amerikaans, blues, pop of rock wilt spelen; wij leren je gitaar spelen.

Nathasja van Rosse

Nathasja van Rosse

Oprichtster van de De Gitaaracademie, internationaal concertgitariste, jurylid en winnaar EGTA Docentenprijs. Naast de coördinatie op de academie geeft zij les in het genre klassiek en Music & Mind-lessen. Ook online! Lees hier een recent interview met Nathasja.

Lees verder

Benjamin en Mischa Cok

Benjamin en Mischa Cok

Actief als concertgitaristen, als duo en in grotere bezettingen. De broers maken ook eigen gitaarcomposities. Zij traden samen op met meestergitarist Paco Peña in het Concertgebouw in Amsterdam. Bij De Gitaaracademie geven zij les in de genres flamenco, klassiek, pop en rock gitaar.

Lees verder

Daniel Denis

Daniel Denis

Daniel Denis is een ervaren en deskundige gitaarleraar met een Bachelor's degree Jazz en in 2019 bekroond als beste solist bij de Erasmus Jazz Prijs. Hij geeft sinds tien jaar les en heeft veel podium- en didactische ervaring opgebouwd in verschillende stijlen zoals jazz, funk, pop, rock, akoestisch en wereldmuziek. 

Lees verder

Bruno Ferreira

Bruno Ferreira

Klassieke topgitarist en docent Bruno Ferreira heeft een indrukwekkende staat van dienst met het volgen van opleidingen bij Margarita Escarpa (Spanje), Enno Voorhorst en Carlo Marchione. Zijn passie voor de klassieke gitaar is terug te vinden in zijn fantastische lessen.

Lees verder

Filippo Glivanos

Filippo Glivanos

Filippo is ongetwijfeld een van de meest kleurrijke en all-round docenten aan de Gitaaracademie. Met expertise en studies van jazz, klassiek tot hardrock en een grote liefde voor singer-songwriter en ukelele, is er bijna niets waar hij niet vol passie en enthousiasme in lesgeeft. 

Lees verder

Sjors Nederlof

Sjors Nederlof

Winnaar van de Best Dutch Blues Guitarist Award 2011 en internationaal actief met optredens. Bij ons geeft Sjors les in de genres blues, rock, pop en jazz. Sjors geeft ook online lessen aan gevorderde spelers.

Lees verder