De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Docenten

De docenten van De Gitaaracademie zijn allemaal professionele muzikanten. Of je nou klassiek, flamenco, Zuid-Amerikaans, blues, pop of rock wilt spelen; wij leren je gitaar spelen.

Nathasja van Rosse

Nathasja van Rosse

Oprichtster van de De Gitaaracademie, internationaal concertgitariste, jurylid en winnaar EGTA Docentenprijs. Naast de coördinatie op de academie geeft zij les in het genre klassiek en Music & Mind-lessen. Ook online! Lees hier een recent interview met Nathasja.

Lees verder

Sjors Nederlof

Sjors Nederlof

Winnaar van de Best Dutch Blues Guitarist Award 2011 en internationaal actief met optredens. Bij ons geeft Sjors les in de genres blues, rock, pop en jazz. Sjors geeft ook online lessen aan gevorderde spelers.

Lees verder

Bruno Ferreira

Bruno Ferreira

Klassieke topgitarist en docent Bruno Ferreira heeft een indrukwekkende staat van dienst met het volgen van opleidingen bij Margarita Escarpa (Spanje), Enno Voorhorst en Carlo Marchione. Zijn passie voor de klassieke gitaar is terug te vinden in zijn fantastische lessen.

Lees verder

Benjamin en Mischa Cok

Benjamin en Mischa Cok

Actief als concertgitaristen, als duo en in grotere bezettingen. De broers maken ook eigen gitaarcomposities. Zij traden samen op met meestergitarist Paco Peña in het Concertgebouw in Amsterdam. Bij De Gitaaracademie geven zij les in de genres flamenco, klassiek, pop en rock gitaar.

Lees verder

Sylvester Huffnagel

Sylvester Huffnagel

"Ik speel van jongs af aan al gitaar en studeerde uitvoerend artiest aan de Popacademie in Rotterdam. Ik ben ruim 7 jaar  actief als gitarist en songwriter in verschillende bands in het genre pop, rock, en singer/songwriter. Ik speel graag in bands met eigen werk en het optreden is heerlijk om te doen". 

Lees verder

Jur Vermijs

Jur Vermijs

 

Jur Vermijs (Maastricht, 1990) had al op jonge leeftijd voor het eerst een gitaar in handen. Als puber belandde hij in verscheidene blues en rock&roll bandjes in Amsterdam, waarin hij elektrisch gitaar speelde. Rond zijn 17e kwam hij in aanraking met flamenco en is sindsdien niet meer gestopt dit te spelen en zich daar verder in te ontwikkelen.

Lees verder

Filippo Glivanos

Filippo Glivanos

Filippo is ongetwijfeld een van de meest kleurrijke en all-round docenten aan de Gitaaracademie. Met expertise en studies van jazz, klassiek tot hardrock en een grote liefde voor singer-songwriter en ukelele, is er bijna niets waar hij niet vol passie en enthousiasme in lesgeeft. 

Lees verder

Lisa de Bruijn

Lisa de Bruijn

Lisa de Bruijn is een talentvolle singer-songwriter, die als enthousiaste all-round artistieke docent komt werken op de Gitaaracademie! Lisa is studente aan het conservatorium van Rotterdam en schrijft Engelse folkliedjes op haar akoestische gitaar onder de artiestennaam Liza Weald. 

Lees verder