De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Individueel of in een groep

We willen gitaarles goed en toegankelijk houden voor iedereen. Of je nu aan een groepsles deelneemt, privéles wilt of een masterclass boekt, wij zorgen voor kwaliteit en mijden kwantiteit. Ons lesaanbod is vanuit de meest effectieve leermethode met zorg voor jou ontwikkeld. 

Individuele lessen (1-op-1 coaching)

De meest effectieve manier om gitaar te leren spelen of je spel naar een (nog) hoger niveau te brengen, bereik je door individueel les te nemen met een op maat gemaakt leerplan. 

 

Individuele lessen zijn al beschikbaar vanaf € 18,82 per les. Bekijk onze tarieven

 

Duo-trio-les

Samen met iemand die je kent op les is erg leuk, en met voldoende individuele aandacht zullen ook deze gunstig geprijsde lessen je al snel goed leren spelen. 

 

Duo- of triolessen zijn al beschikbaar vanaf € 19,68 per les. Bekijk onze tarieven

 

Groepscursus
Je kunt bij ons in een korte cursus van tien lessen samen met een aantal andere leerlingen een stevige basis leggen voor je gitaarspel. Je krijgt les van Nederlands beste gitaardocenten

 

Daarna kun je bijvoorbeeld met elkaar doorgaan in een vervolgcursus of een andere lesvorm kiezen. Gunstig, gezellig en leerzaam. 

 

De groepscursus is beschikbaar vanaf € 175,- per cursus. Meld je nu aan

 

Workshops

Leuk voor bedrijven en scholen, en weer eens wat anders! Met de workshop gitaar voor startende gitaristen leer je gelijk al een goede basis. Deze workshop is de ideale basis voor deelname aan onze groepscursussen of individuele lessen. 

 

Deelname is mogelijk voor € 18,40 pp. Meld je nu aan

 

Masterclass

Maatwerk bij de docent van je keuze. Deze lessen zijn per les te boeken en in te plannen. Een les duurt tenminste zestig minuten (langer kan besteld worden) en is bedoeld voor mensen die zelfstandig aan hun spel kunnen werken met af en toe een pittige les om bij te leren en te verfijnen. Ook als je onregelmatig werk hebt, kun je voor deze lesvorm kiezen. 

 

Een masterclass is beschikbaar vanaf € 67,95. Meld je nu aan

 

Vanzelfsprekend kunnen wij ons lesaanbod ook aan andere gewenste vormen aanpassen. Neem daarover gerust contact met ons op. Je kunt ook van de mogelijkheid tot het volgen van een proefles gebruikmaken. Zo kun je eenvoudig kennismaken met de docenten en zelf bepalen hoe en op welk niveau je verder wilt.