\ Tarieven en acties - De Gitaaracademie - Rotterdam

De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Tarieven en acties

De tarieven van De Gitaaracademie zijn gebaseerd op het landelijk vastgestelde uurtarief voor gediplomeerde docenten. Bij de reguliere lessen zijn onze leerlingnconcerten gratis inbegrepen.

Op onderstaande tarieven is een hoge korting mogelijk indien je 12 maanden lesneemt of meer, deze korting is niet verwerkt in onderstaande tarieven. Hier kun je meer lezen over deze korting.

Individuele gitaarlessen; de meest effectieve lesvorm. Actie: gratis lesmaand of gitaar bij inschrijving van 12 lesmaanden.

Bij deelname aan deze 1-op-1 gitaarlessen zijn onze leerlingconcerten gratis inbegrepen. De individuele lessen worden op maat gemaakt door ons professioneel team. Lessen worden gegeven van maandag tot en met zaterdag. Schrijf je direct in.

 


Proefles Gratis
Basiscursus/ groepscursus(zie begin data) € 15,- per les
 30 min., wekelijks (actie gratis gitaar/lesmaand)  € 95,- per maand, dat is € 23,75 per les 
45 min., wekelijks (actie gratis gitaar/lesmaand) € 135,- per maand, dat is € 33,75 per les
45 min., tweewekelijks (actie gratis gitaar/lesmaand)
€ 85,- per maand, dat is € 42,50 per les
 30 min., duoles, wekelijks (actie gratis gitaar/lesmaand)  € 75,- per maand, dat is 18,75 per les
1 uur  les (masterclass) online of op locatie 
€ 60,- per les
5 lessenkaart online of op locatie € 135,- per kaart (30 min. les)
10 lessenkaart online of op locatie
€ 250,- per kaart (30 min. les

 

De zomervakantie (6 wkn in navolging van de lagere scholen in Rotterdam) wordt niet doorbetaald. In de lesweken van juli en augustus worden alleen het aantal lessen dat in deze maanden vallen berekend.

 

Groepscursus

Dit zijn cursussen* van tien lessen in klein groepsverband waarbij basiskennis niet vereist is. Geef je nu op voor de volgende cursus.

 

Basiscursus  gitaar  (vanaf 14 jaar)
€ 149,95  (10 lessen op woensdagavond)
Jaarcursus Kids € 15,- per  les € 450,- per jaar (betaling in termijnen mogelijk)

 

 Basiscursus ukelele               € 75,- ( 5 lessen op dinsdagavond)

 

Tip: duo-lessen.

Duo-les is de leukste en gunstigste vorm van les als je begint met gitaarles. Samen met een vriend/in of met een andere starter leer je van de docent maar ook van elkaar. Wil je met meer dan 2 personen op les dan is er de vorm van groepslessen.


 

30 min., duoles, wekelijks € 75,- per maand
45 min., duoles, wekelijks € 95,- per maand
45 min., groepsles, wekelijks € 75,- per maand

 

Subsidie Jeugdcultuurfonds

Is uw kind enthousiast, maar uw inkomen te laag voor onze prijzen? Er is subsidie mogelijk tot wel vijftig procent van de jaartarieven, via onze partner het Jeugdcultuurfonds. Informeer gerust naar de voorwaarden. 

 

Proeflessen kunnen altijd gratis worden aangevraagd.

 

Tarieven gelden per persoon per maand bij incasso over tien gelijke maandelijkse termijnen. De termijnen in juli en augustus worden aangepast naar het werkelijk aantal lessen dat plaatsvind in deze maanden. Als je bezwaar hebt tegen automatische incasso, dan kun je in overleg overgaan tot betaling in twaalf maandelijkse termijnen via overboeking. Wij berekenen eenmalig € 20,- inschrijfgeld, dit wordt bij het eerste maandtarief doorberekend.

 

In de reguliere schoolvakanties zijn er geen lessen, het maandtarief is daarop berekend. De zomervakantie (6 weken in navolging van de scholen in Rotterdam) wordt niet doorbetaald. 

 

Geen gitaar? Geen probleem! 

Mocht je je instrument nog niet hebben, koop of huur een instrument via De Gitaaracademie. Wij kunnen zorgen voor een geschikt instrument voor een mooie prijs.

 

Huur instrument € 20,- per maand (indien voorradig)

 

Vragen? 

Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Direct online inschrijven kan natuurlijk ook.