De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Tarieven

De tarieven van De Gitaaracademie zijn gebaseerd op het landelijk vastgestelde uurtarief voor gediplomeerde docenten. Bij de reguliere lessen is deelname aan alle agenda-activiteiten gratis. 

Individuele gitaarlessen; de meest effectieve lesvorm.

Bij deelname aan deze 1-op-1 coachingslessen zijn onze workshops, concerten en muzikale evenementen inbegrepen. De individuele lessen worden op maat gemaakt door ons professioneel team. Lessen worden gegeven maandag tot en met zaterdag. Schrijf je direct in.

 


30 min., wekelijks € 95,- per maand, dat is € 23,75 per les
45 min., wekelijks € 135,- per maand, dat is € 33,75 per les
   


45 min., tweewekelijks € 85,- per maand, dat is € 42,50 per les
   
1 uur  les (masterclass) online of op locatie 
€ 60,- per les
5 lessenkaart online of op locatie € 135,- per kaart (30 min. les)
10 lessenkaart online of op locatie
€ 250,- per kaart (30 min. les

 

De zomervakantie (6 wkn in navolging van de lagere scholen in Rotterdam) wordt niet doorbetaald. In de lesweken van juli en augustus worden alleen het aantal lessen dat in deze maanden vallen berekend.

 

Groepscursus

Dit zijn cursussen* van tien lessen in klein groepsverband waarbij basiskennis niet vereist is. Geef je nu op voor de volgende cursus.

 

Basiscursus    (vanaf 14 jaar)
€ 149,95  (woensdagavond)
 

 

Basiscursus kids (7-12 jaar)      €149,95,-* totaalprijs (woensdagmiddag)

 

 

Tip: duo-lessen.

Duo-les is de leukste en gunstigste vorm van les als je begint met gitaarles. Samen met een vriend/in of met een andere starter leer je van de docent maar ook van elkaar. Wil je met meer dan 2 personen op les dan is er de vorm van groepslessen.


 

30 min., duoles, wekelijks € 75,- per maand
45 min., duoles, wekelijks € 95,- per maand
45 min., groepsles, wekelijks € 75,- per maand

 

Subsidie Jeugdcultuurfonds

Is uw kind enthousiast, maar uw inkomen te laag voor onze prijzen? Er is subsidie mogelijk tot wel vijftig procent van de jaartarieven, via onze partner het Jeugdcultuurfonds. Informeer gerust naar de voorwaarden. 

 

Proeflessen kunnen altijd gratis worden aangevraagd.

 

Tarieven gelden per persoon per maand bij incasso over tien gelijke maandelijkse termijnen. De termijnen in juli en augustus worden aangepast naar het werkelijk aantal lessen dat plaatsvind in deze maanden. Als je bezwaar hebt tegen automatische incasso, dan kun je in overleg overgaan tot betaling in twaalf maandelijkse termijnen via overboeking. Wij berekenen eenmalig € 20,- inschrijfgeld, dit wordt bij het eerste maandtarief doorberekend.

 

In de reguliere schoolvakanties zijn er geen lessen, het maandtarief is daarop berekend. De zomervakantie (6 weken in navolging van de scholen in Rotterdam) wordt niet doorbetaald. 

 

Geen gitaar? Geen probleem! 

Mocht je je instrument nog niet hebben, koop of huur een instrument via De Gitaaracademie. Wij kunnen zorgen voor een geschikt instrument voor een mooie prijs.

 

Huur instrument € 20,- per maand (indien voorradig)

 

Vragen? 

Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Direct online inschrijven kan natuurlijk ook.