De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Filippo Glivanos

Filippo is ongetwijfeld een van de meest kleurrijke en all-round docenten aan de Gitaaracademie. Met expertise en studies van jazz, klassiek tot hardrock en een grote liefde voor singer-songwriter en ukelele, is er bijna niets waar hij niet vol passie en enthousiasme in lesgeeft. 

Op de Gitaaracademie geeft Filippo individuele- en groepslessen elektrische, staalsnarige/akoestische en nylonsnarige gitaar, ukelele en singer-songwriter lessen. Sinds zijn 19e doceert hij en de positieve invloed van muziek op zijn studenten beschouwd hij als zijn grootste prestatie. 

Hij bezit een indrukwekkende lijst aan diploma's zoals Advanced Theoretical Studies in Harmony & Counterpoint en het Associate's Diplom voor Electrische gitaar aan het Londen College for Music. Daarnaast het recent behaalde bachelor diploma Jazz Gitaar bij Codarts in Rotterdam, om er maar een paar te noemen. 

Op De Gitaaracademie geeft Filippo individuele en groepslessen elektrische, staalsnarige/akoestische en nylonsnarige gitaar, ukelele en singer-songwriter lessen. 

Dinsdag geeft hij les in de Talmastraat, maandag en donderdag in Capelle a.d IJssel en op vrijdag in Kralingen-Crooswijjk. Boek snel je proefles bij Filippo.