De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Sjors Nederlof

Winnaar van de Best Dutch Blues Guitarist Award 2011 en internationaal actief met optredens. Bij ons geeft Sjors les in de genres blues, rock, pop en jazz. Sjors geeft ook online lessen aan gevorderde spelers.

Sjors Nederlof is al vanaf zijn zestiende actief als gitarist bij verschillende internationale acts, en speelde o.a. met Jan Akkerman, Matt Schofield en Anouk. Zijn grote doorbraak maakte hij mee bij The Strikes. Met deze act stond hij op alle grote Nederlandse festivals en deed tours door Europa. Ook brachten zij een succesvol album uit. Na het uiteenvallen van The Strikes begon Sjors met een studie aan het Conservatorium Rotterdam en deed een grote tour in Japan met Martin Terporten (k-otic)


Zijn talent in de blues bleef niet onopgemerkt door de kenners. In 2011 won hij de award voor Best Dutch Blues Guitarist, uitgereikt door de Dutch Blues Foundation.

 

Tijdens zijn studie is Sjors voornamelijk te zien geweest op verschillende podia met zijn band King MO, waarmee hij drie albums uitbracht en over heel de wereld tourde. Een hoogtepunt was de tour door Amerika en een optreden bij BB Kings bluesclub, Memphis USA.

 

Sjors begeleidt ook verschillende Amerikaanse artiesten bij hun Europese tours en speelt hij samen met een aantal succesvolle Nederlandse popzangeressen, ook nam hij in de tussentijd een solo EP op die te vinden is op spotify onder de naam 'Nederlof - Back for More'.

 

Bij De Gitaaracademie kun je bij Sjors terecht voor lessen in de stijlen pop, rock, blues en jazz. Bovendien is hij gespecialiseerd in blues- en improvisatietechnieken. Sjors heeft vele jaren ervaring met het geven van gitaarles en probeert altijd het best mogelijke uit de leerling te halen.

 

Meld je aan om les te krijgen van Sjors Nederlof of boek hier gelijk  je proefles/tienlessenkaart bij Sjors.