\ Sjors Nederlof - De Gitaaracademie - Rotterdam

De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Sjors Nederlof

Winnaar van de Best Dutch Blues Guitarist Award 2011 en internationaal actief met optredens. Bij ons geeft Sjors les in de genres blues, rock, pop en jazz. Sjors geeft ook online lessen aan gevorderde spelers.

Sjors Nederlof is al vanaf zijn vijftiende actief als gitarist bij verschillende internationale acts. Zijn grote doorbraak maakte hij mee bij The Strikes. Met deze act stond hij op alle grote Nederlandse festivals en deed tours door Zuid-Amerika en Europa. Ook brachten zij een succesvol album uit. Na het uiteenvallen van The Strikes begon Sjors met een studie aan het Conservatorium Rotterdam en deed een grote tour in Japan.


Zijn talent in de blues bleef niet onopgemerkt door de kenners. In 2011 won hij de award voor Best Dutch Blues Guitarist, uitgereikt door de Dutch Blues Foundation.

 

Tegenwoordig is Sjors voornamelijk te zien op verschillende podia met zijn band King MO, waarmee hij reeds drie albums uitbracht en over heel de wereld toert. Een hoogtepunt was de tour door Amerika en een optreden bij BB Kings bluesclub, Memphis USA.

 

Naast King MO begeleidt Sjors ook verschillende Amerikaanse artiesten bij hun Europese tours en speelt hij samen met een aantal succesvolle Nederlandse popzangeressen, waaronder Jesse Maria, die onlangs uitgeroepen werd als 3fm Serious Talent.

 

Bij De Gitaaracademie kun je bij Sjors terecht voor lessen in de stijlen pop, rock, blues en jazz. Bovendien is hij gespecialiseerd in blues- en improvisatietechnieken. Sjors heeft vele jaren ervaring met het geven van gitaarles en probeert altijd het best mogelijke uit de leerling te halen.

 

Meld je aan om les te krijgen van Sjors Nederlof.