De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Daniel Denis

Daniel Denis is een ervaren en deskundige gitaarleraar met een Bachelor's degree Jazz en in 2019 bekroond als beste solist bij de Erasmus Jazz Prijs. Hij geeft sinds tien jaar les en heeft veel podium- en didactische ervaring opgebouwd in verschillende stijlen zoals jazz, funk, pop, rock, akoestisch en wereldmuziek. 

'In mijn lessen focus ik op houding, techniek, geluid, timing en ritmisch gevoel, strumming, grooves, muziektheorie, improvisatie en repertoire. Maar mijn belangrijkste taak als leraar is om mijn studenten te motiveren en te helpen op hun muzikale reis. De beste les is als je na afloop niet kunt wachten om thuis te gaan oefenen!' 

 

Daniel is opgegroeid in Madrid. De Beatles, Queen en Pat Metheny waren zijn vroegste inspiraties. Startend met pianoles, stapte hij over op bas- en elektrische gitaar en was hij actief in blues- en progressieve rockbands.


Zijn passie voor muziek leidde hem naar jazz en improvisatie. Op het conservatorium in Rotterdam heeft hij zijn muzikale talenten verder ontwikkeld. Sindsdien heeft hij verschillende projecten geleid, albums opgenomen en is hij in 2019 bekroond als beste solist bij de Erasmus Jazz Prijs! 

 

Daniel heeft lesgegeven op prestigieuze internationale scholen zoals de British School of the Netherlands en de Europese School in Den Haag.

 

Meld je aan om les te krijgen van Daniel Denis of boek hier gelijk  je proefles/tienlessenkaart.