De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

9 september aanstaande proefles dag in Capelle a.d. IJssel

De eerste proeflesdag was een groot succes en daarom openen wij met een 2e dag in Loods 45, donderdag 9 september aanstaande houden wij een (gratis) proeflesdag in onze fijne nieuwe locatie in Capelle a.d IJssel.

We zijn blij deze geweldige locatie voor onze gitaarlessen te mogen gaan gebruiken in een leuke samenwerking met Loods 45 in de Goudenregenstraat 45.

 

De proeflesdag van 9 juli aanstaande was al helemaal vol, gelukkig zullen we ook op donderdagen gaan starten per september en je kunt je nu alvast opgeven voor een gratis proefles op de proeflesdag van donderdag 9 september aantstaande.

 

Wij geven op deze locatie les op de vrijdagen (en donderdagen als de vrijdag vol is).

Naast ons reguliere aanbod (voor volwassenen individuele en duo-lessen), bieden wij kinderen hier gelegenheid om in kleine groepsverband tegen voordeliger tarief goede gitaarles te kunnen volgen bij voldoende vraag.


Geef je hier snel op voor een gratis proefles op donderdag 9 september of boek je proefles op een andere dag via deze link.

 

 

Bereikbaarheid van Loods 45 in Capelle:

Deze locatie biedt gratis parkeer gelegenheid voor de deur en is tevens goed bereikbaar met bus 37 (halte Goudenregenstraat) en natuurlijk via metro halte Schenkel.

 

 

Tips: voor de proefles hebben wij een gitaar voor je in huis. Wil je daarna een gitaar huren dan kun je dit gemakkelijk doen via Baxshop.nl (ook huurkoop). Heb je wel een gitaar, neem deze dan mee in de proefles dan kan je docent ook direct kijken of het instrument geschikt is en je evt. tips geven voor een ander instrument.