De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Covid 19 protocollen

Bij ons is afhankelijk van de RIVM-besluiten les op al onze locaties weer mogelijk. Natuurlijk willen we het lesgeven zo veilig mogelijk houden voor iedereen en zijn er vanuit de overheid protocollen opgesteld voor de cultuursector. Die vind je hier. Ook respecteren wij het als je liever online les wilt volgen, meld dit gerust aan je docent.

Op onze locaties gelden aanvullend op de algmene richtlijnen van het RIVM PER LOCATIE strikte protocollen. Lees deze zorgvuldig door via onderstaande link!
Natuurlijk willen wij je weer hartelijk en veilig ontvangen op onze locaties.

Voor het volgen van les op locatie geldt daarom de verplichting om onderstaande protocollen voor je les door te nemen, voorzorgsmaatregelen te nemen en je af te melden bij twijfel aan besmetting of ziekteverschijnselen, zoals op de RIVM website vermeld staat je kunt dan online les volgen. Tevens zal je docent voor je les contact per mail/app opnemen om na te gaan of je inderdaad in goede gezondheid verkeert, we vragen hiervoor jouw begrip.

 

In verband met de nieuwe maatregelen (november 2021)  graag rekening houden met: 


Mondkapje
Een mondkapje is verplicht als je naar binnen gaat in een van onze locaties totdat je zit in het leslokaal. Na de les, ook weer een mondkapje dragen totdat je buiten bent.


QR code

Voor iedereen boven de 18 jaar is er een check voor je qr code (eenmalig). 


Ventileren

De lokalen worden zo veel en vaak mogelijk geventileerd. 


Hygiene 

Handen graag ontsmetten bij binnenkomst. 


De protocollen per locatie vind je hier.


Voor ALLE locaties gelden de richtlijnen van het RIVM.

Je vind deze hier.

 

Vanuit onze branchevereniging zijn er vervolgens protocollen opsteld.

Deze vind je op locatie gesorteerd in dit document.

 

Je docent zal je dit voor je eerste offline les toesturen per mail. Je kunt ten alle tijden de administratie ook benaderen hiervoor.

 

Als laatste willen we je erop wijzen dat het volgen van les op locatie voor geheel eigen risico is.