De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

De Gitaaracademie Online

De Gitaaracademie start in december 2021 de Gitaaracademie Online naast haar oude vertrouwde school. Een academie die voor dezelfde kwaliteit en voor dezelfde krachtige manier van lesgeven staat als de fysieke school inmiddels al elf jaar verzorgt. We gaan online live de lessen, cursussen plus workshops aanbieden (filmpjes zetten we alleen in als extra, niet als basis van de lessen). 


Natuurlijk blijft het aanbod ook fysiek gewoon beschikbaar en onze locaties behouden. Het is een aanvulling op wat we al elf jaar doen en een antwoord op de steeds grotere vraag vanuit een maatschappij in beweging. 

De nieuwe diensten en producten: 

Beginnerscursus Gitaar (online)

Via een speciaal door De Gitaaracademie ontwikkelde beginnerscursus leren we je in deze cursus een hele goede basis van het gitaarspelen. Je leert tokkelen, akkoorden, met noten en met akkoordennotatie en met de juiste speeltechnieken. Maak hier een afspraak. 


Online ukelelecursus voor beginners

In deze leuke ukelelecursus leer je tokkelen, slagjes en tel technieken aan de hand van songs die je mee kunt zingen. En natuurlijk letten we erop of je techniek ook klopt. Maak hier een afspraak. 


Individuele lessen (online) gitaar (alle stijlen) of ukelele

De meest persoonlijke en snelste manier om een instrument goed te leren spelen of je spel te verbeteren. De 1 op 1 lessen bij onze specialisten. Doordat zij dan een leerplan maken dat speciaal voor jou is ontworpen, kun je zeker zijn van een hele effectieve manier van leren. Door een tienlessenkaart te boeken kun je gelijk aan de slag! Maak hier een afspraak


Het nieuwe aanbod kun je ook makkelijk vinden via de nieuwe website: www.degitaaracademieonline.nl