De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Jur Vermijs

 

Jur Vermijs (Maastricht, 1990) had al op jonge leeftijd voor het eerst een gitaar in handen. Als puber belandde hij in verscheidene blues en rock&roll bandjes in Amsterdam, waarin hij elektrisch gitaar speelde. Rond zijn 17e kwam hij in aanraking met flamenco en is sindsdien niet meer gestopt dit te spelen en zich daar verder in te ontwikkelen.

Hij heeft in Rotterdam aan het conservatorium gestudeerd bij meestergitarist Paco Peña en heeft daarnaast ook een jaar aan het conservatorium van Córdoba (Spanje) gestudeerd, alwaar hij ook deel heeft uitgemaakt van meerdere projecten. 

Momenteel is hij actief uitvoerend musicus in verschillende formaties en als sologitarist. Ook legt hij zich sinds enige tijd toe op het componeren van eigen materiaal.

Parallel aan zijn ontwikkeling als muzikant heeft Jur zich ontwikkeld als docent. Al gedurende meer dan 10 jaar geeft hij wekelijks les aan leerlingen van alle leeftijden. Zijn geduld, brede muzikale ervaring en interesse in de leerling zorgen voor lessen in een prettige sfeer waarin vooruitgang en speelplezier voorop staan. Jur geeft op de Gitaaracademie flamenco gitaar, nylonsnarige gitaar en elektrische gitaar.

  

Boek hier gelijk je proefles/tienlessenkaart bij Jur in zijn online agenda!