De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Lisa de Bruijn

Lisa de Bruijn is een talentvolle singer-songwriter, die als enthousiaste all-round artistieke docent komt werken op de Gitaaracademie! Lisa is studente aan het conservatorium van Rotterdam en schrijft Engelse folkliedjes op haar akoestische gitaar onder de artiestennaam Liza Weald. 

Samen met haar band won ze in 2020 de Grote Prijs van Rotterdam en een Rotterdam Music Award. In mei 2021 kwam haar debuut-EP 'Shape Of The Dunes' uit op Spotify en speelde ze live op 3FM en NPO Radio 5.

 

In Lisa’s lessen kan je werken aan liedjes die jij al aan het schrijven bent, of volledig from scratch beginnen aan een nieuw liedje. Ook is er de mogelijkheid om gitaar- en zangles te krijgen, om jezelf al zingend te kunnen begeleiden op de gitaar met je eigen liedje of een cover. Het is dus niet belangrijk of je zelf al bezig bent met songwriten of er nog helemaal geen ervaring mee hebt. Lisa’s lessen zijn volledig op maat gemaakt naar jouw wensen! 

 

Lisa over haar liedjes: “Als ik schrijf, hecht ik het meeste waarde aan mijn eigen intuïtie. Door eerst lekker te gaan schrijven en er daarna pas iets van te hoeven vinden. Binnen mijn songwriting-lessen gaan we dus ook voornamelijk focussen op jouw intuïtie en datgene waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Alles is goed en iedere klank is mooi”.

 

Lijkt het je leuk om samen met Lisa aan de slag te gaan met het schrijven van liedjes of het combineren van zang en jezelf begeleiden op de gitaar? Meld je dan aan voor een proefles!

 

Op de Gitaaracademie geeft zij les op dinsdag op de Talmastraat.

Boek hier je proefles bij Lisa.