De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Melissa van der Linden

Creativiteit, veelzijdigheid en een gevoelsspeler zijn eigenschappen die je te binnen schiet als je denkt aan Melissa van der Linden. Op haar dertiende begint ze met gitaar en basgitaar spelen en ontwikkeld ze ook een passie voor het songwriten in zo veel mogelijk stijlen.

Haar eerste succesvolle band was de blues/rock-formatie Temporary Roads waarmee ze veel studio en podiumervaring op heeft gedaan. Met Temporary Roads heeft ze 2 eigen albums opgenomen en uitgebracht.

Dit opende meerdere deuren voor Melissa als artiest en heeft ze onder andere het podium gedeeld met Tim Ries (The Rolling Stones), Shirma Rouse, Stanley Clementina, Glenda Peters, Gideon Luciana en Yokechia Baumgard. Ook maakt ze deel uit van de hardrock groep Lemming, waarme ze te zien was in de NPO-serie “De Terugkeer”.

 

Sinds kort maakt ze ook deel uit van de vrouwenband “Infinity 3.0 waarmee ze elke maand een Gospel of Soul clip uitbrengt. In de toekomst staan er samenwerkingen met succesvolle artiesten op de agenda. 

 

Bij de Gitaaracademie kun je bij Melissa terecht voor akoestisch en elektrisch gitaar/bas les aan huis in allerlei stijlen en niveaus, ook zal zij workshops singer/songerwriting gaan verzorgen namens de Gitaaracademie.

 

Boek hier gelijk je proefles/tienlessenkaart in de online agenda van Melissa.