De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

GitaardagGITAARDAG MET ERIC LUGOSCH

BESTE FINGERPICKER VS 

ZONDAG 12 NOVEMBER

Boek je tickets voor zijn workshop of concert HIER.

WORKSHOP & CONCERT & OPTREDEN LEERLINGEN

te Capsloc, Capelle a/d IJssel

 

Op zondag 12 november is de Amerikaanse gitaargigant 

ERIC LUGOSCH onze speciale gast. Iemand die barok met country verbindt tot een unieke muzikale taal. 


Deze eerste Gitaardag vindt plaats in de toplocatie van Capsloc, Pelikaanweg 3 te Capelle.


ERIC LUGOSCH is een fingerpicker gitarist die met zijn eigen stijl, techniek en muziekstukken op zijn 25e uitgeroepen werd tot de beste fingerstyle gitarist van de Verenigde Staten. Onder kenners staat hij bekend als een meesterlijke bewerker van songs en melodieën voor de fingerstyle-gitaar. 

 

Hij speelt met een prachtige klank en zijn linkerhand beweegt als fluweel over de hals van de gitaar. Hij is een zeer geïnspireerde speler en een fenomenale docent. 

 

De Nederlandse Gitaardag maakt deel uit van zijn internationale tour met tourdata van 24 tot 26 november in Boblingen, Dtl en van 1 tot 3 december in Bad Griesbach, Dtl en van 7 tot 8 december in Verona, Italië. Meer info, video's en blog van Eric bekijken? Klik hier! 

 

Wij zijn ontzettend trots om Eric te mogen ontvangen voor een workshop van anderhalf uur en een concert als afsluiting
13:30-15:00: actieve workshop door Eric. Boek snel je ticket!

De workshop is openbaar en actief, dus je krijgt zelf les van de sympathieke Eric zodat je je skills kan uitbreiden door zijn unieke kennis en kunde: ‘Ik wil graag alvast een warme groet sturen en zie uit naar de ontmoeting met alle studenten/leerlingen van jullie mooie school. De workshops zijn voor alle niveaus, of je nu beginner bent of al gevorderd, je bent welkom!’. 

 

Na de workshop is er een intermezzo met versnapering in het café van Capsloc, waarna er om 15.00 uur een leuk leerlingenconcert is van leerlingen van De Gitaaracademie. Om 17.00 uur start Eric’s concert en sluiten we de dag flitsend af.

 

17:00: concert Eric Lugosch! Boek snel je ticket.

 

Programma zondag 12 november:

 

13.30 – 15.00 uur Workshop Eric Lugosch, € 10,-

15.00 – 16.30 uur Programma leerlingen en docenten Gitaaracademie, gratis

17.00 – 17.45 uur Concert Eric Lugosch, € 10,-

 

Bestel snel je kaarten via deze link en zorg dat je erbij bent op zondag 12 november, locatie: Capsloc Pop & Cultuurpodium Pelikaanweg 3, Capelle a/d IJssel.

 

Stichting GitaarPodium Rotterdam zet zich al jarenlang in voor het behoud van een podium voor de gitaar (in al haar vormen) in Rotterdam en omstreken. Na een aantal jaar van stilte ivm de pandemie, maakt zij dit jaar een geweldige doorstart in samenwerking met De Gitaaracademie met een viertal unieke gitaardagen ‘Gitaar Ontmoet’.