De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Gitaarweekend 19 & 20 november 2016

Een weekend geheel in het teken van de klassieke gitaar in Rotterdam in samenwerking met de Stichting GitaarPodium Rotterdam! Lees meer en geef je snel op.

Zaterdag 19 november: Open Podium & Najaarsconcert Jelena Ratkovic:

Op zaterdag 19 november beginnen we om 15:30 het weekend met een Open Podium waar naast de leerlingen van de Gitaaracademie ook goede gitaristen uit heel Nederland welkom zijn om te komen spelen. Er zijn 5 plekken beschikbaar en je kunt je hiervoor aanmelden via dit email adres.


Na het Open Podium is er een gezamelijk eten waar de eerste 15 aanmelders een heerlijke maaltijd voor € 7,50 kunnen genieten in de foyer van de kerk waar de activiteiten op zaterdag plaatsvinden: de prachtige Bergsingelkerk, Bergsingel 150.

 

20:15 vind het najaarsconcert in de serie: Nederlandse MeesterGitaristen plaats. De speciale gaste van dit weekend, Jelena Ratkovic zal het podium veroveren met een prachtig programma met werken van o.a. J.S. Bach, J.K Mertz, D. Bogdanovic & M. Castelnuovo- Tedesco.

 

De entree voor dit concert bedraagt € 17,50 (€ 15,- voor leerlingen van de Gitaaracademie en burgers uit de Deelgemeente Noord).

 

Bestel snel je tickets via deze link:

 

Zondag 20 november: workshop & masterclasses.

 

 

14:00: workshop klassieke gitaartechniek door Jelena Ratkovic.

Deelname actief: € 15,-

15:00: start masterclasses door Jelena Ratkovic.

Deelname actief: € 50,-

Toehoren: gratis.

17:00: einde Gitaarweekend.

 

De activiteiten op zondag vinden plaats in de locatie van de Gitaaracademie,  Talmastraat 90b, 3038 SV te Rotterdam.

 

Boek hier je masterclass en/of workshopticket.