De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Gratis gitaar bij inschrijving

Schrijf je in voor individuele gitaarlessen en krijg de gitaar van ons gratis! Heb je al een gitaar? Je kunt ook kiezen voor een maand gratis les. (I.v.m de Corona crisis hanteren wij alleen de actie 12e lesmaand gratis).

Voorwaarden

 

 

Je schrijft je in voor individuele lessen.

  • Je inschrijving is geldig voor minimaal twaalf maanden.
  • De 12e lesmaand is gratis (verloopt automatisch).
  • Na de periode van twaalf maanden gelden de standaard algemene voorwaarden.
  • De opzegtermijn is dan één maand.

 

De maand gratis les gaat uit van een lesduur van dertig minuten wekelijks en bedraagt een korting van maar liefst € 95,- max. voor de eerste 12 lesmaanden!

 

Hoe werkt dat in praktijk?

Je start je lessen bijv. halverwege september, dan geldt oktober als eerste volle lesmaand. In de zomer tellen we 1 maand (meestal augustus) niet mee omdat er geen lessen worden gegeven in de zomermaanden en er ook geen lesgeld wordt geint.

In dit geval: oktober, november, december, januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, (augustus geen les) september (=11 maanden les). Volgende oktober, de 12 lesmaand, krijg je cadeau van ons!

 

De gitaar die we gratis geven is een starters gitaar waarmee je minimaal 1 lesjaar vooruit kunt.

 

De docenten van De Gitaaracademie zijn echte specialisten die je graag langer lesgeven om je talent optimaal te begeleiden. Met deze actie willen we je graag motiveren om flink in de snaren te gaan.

 

Meld je nu aan!