De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Jaarcursus gitaar voor kinderen

Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar biedt de Gitaaracademie de mogelijkheid om te starten met een leuke groepscursus speciaal voor kinderen. 


Deze Jaarcusus start in:

CAPELLE: 3 oktober 2022 om 17.00 uur. 

Locatie: Cultuurpodium Capsloc, Pelikaanweg 3, Capelle Centrum.


ROTTERDAM: 5 oktober 2022 om 15.00 uur. 

Locatie: Talmastraat 90b, Rotterdam Bergpolder. 

 

Nieuw: deze cursus is er nu ook (aangepast vanzelfsprekend) voor volwassenen!

 

Vol = vol dus geef je snel op!

Deze groepscursus wordt gegeven op de woensdag middag in de Talmastraat en maandag in Capelle aan de IJssel, voor kinderen.

 

Wat leren de kinderen?

  • goed gitaarspelen
  • akkoordenspel
  • notenschrift en spel
  • goede techniek en houding
  • samenspel

 

En dit allemaal met het plezier van samen muziekmaken.

 

Kwaliteit waarborg!

Wij hebben docenten die gespecialiseerd zijn in het geven van groepscursssen en hebben ook eigen cursussen geschreven speciaal voor dit doel. Zo ben je zeker van een gemotiveerde docent en goede vooruitgang van je kind.

 

Om iedereen even veel te laten leren is deze cursus alleen van toepassing op kinderen die nog geen gitaar hebben leren spelen en starten we deze jaarcursus alleen in september bij voldoende aanmeldingen (tenminste 4 leerlingen in dezelfde leeftijdscategorie).

 

Lesgarantie!

Hoeveel lessen krijgt mijn kind?

Er worden gedurende het lesjaar 30 lessen gegarandeerd.

Daarmee kunnen de kinderen bijna het hele schooljaar, op vakanties en een aantal rustweken tussen de cursus in, naar les!

 

Kan de docent een keer niet of is de docent ziek dan wordt deze les niet gerekend waardoor er altijd de garantie is dat er tenminste 30 lessen zullen plaatsvinden.

 

 

Wat kost deze cursus mij/ons?

Het totaal aan kosten bedraagt € 525,- per leerling per jaar. Dit bedrag wordt in 3 x € 175,- betaald bij start van de lessen, na de 10e en na de 20e les.

 

 

Wel leuk maar niet zeker of je kind dit leuk vind?

We bieden graag de optie om het uit te proberen met onze  groepsworkshop, in deze workshop kan je goed zien (als ouder en docent) of gitaarles iets is voor je zoon of dochter en kun je gerust instappen in de groepscursus. De datum van de groepsworkshop mailen wij je.

 

 

Wacht niet en geef je NU op want vol = vol