\ Jaarcursus gitaar voor kinderen - De Gitaaracademie - Rotterdam

De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Jaarcursus gitaar voor kinderen

 Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar biedt de Gitaaracademie in maart de mogelijkheid om te starten met een leuke groepscursus speciaal voor kinderen. Vol = vol dus geef je kind snel op!

Deze groepscursus wordt gegeven op de woensdag middag in de Talmastraat en in de Weteringstraat (bij voldoende aanmeldingen) en de groepsintroductieworkshop.

 

Wat leren de kinderen?

  • goed gitaarspelen
  • akkoordenspel
  • notenschrift en spel
  • goede techniek en houding
  • samenspel

 

En dit allemaal met het plezier van samen muziekmaken.

 

Kwaliteit waarborg!

Wij hebben docenten die gespecialiseerd zijn in het geven van groepscursssen en hebben ook eigen cursussen geschreven speciaal voor dit doel. Zo ben je zeker van een gemotiveerde docent en goede vooruitgang van je kind.

 

Om iedereen even veel te laten leren is deze cursus alleen van toepassing op kinderen die nog geen gitaar hebben leren spelen en starten we deze jaarcursus alleen in september bij voldoende aanmeldingen (tenminste 4 leerlingen in dezelfde leeftijdscategorie).

 

Lesgarantie!

Hoeveel lessen krijgt mijn kind?

Er worden gedurende het lesjaar 30 lessen gegarandeerd.

Daarmee kunnen de kinderen bijna het hele schooljaar, op vakanties en een aantal rustweken tussen de cursus in, naar les!

 

Kan de docent een keer niet of is de docent ziek dan wordt deze les niet gerekend waardoor er altijd de garantie is dat er tenminste 30 lessen zullen plaatsvinden.

 

 

Wat kost deze cursus mij/ons?

Het totaal aan kosten bedraagt € 450,- per leerling dat is € 60,- per 4 lessen. Dit bedrag wordt in 3 x betaald bij start van de lessen of desgewenst in gedeeltes.

 

De lesboeken worden door ons verzorgt en kosten daarvoor zijn max. € 45,- per cursusjaar.

 

Een gitaar kun je gunstig bij ons kopen (al voor € 89,- heb je een echt bruikbare gitaar incl. hoes) of huren (€ 20,- per lesmaand).

 

Natuurlijk kun je ook zelf voor een gitaar zorgen, we letten er echter wel op dat het instrument aan de normen voldoet om goed te kunnen leren spelen. De docent/e zal het instrument ook in de eerste les even testen in dit geval en uitleggen of het instrument wel of niet geschikt is.

 

Wel leuk maar niet zeker of je kind dit leuk vind?

We bieden graag de optie om het uit te proberen met onze  groepsworkshop, in deze workshop kan je goed zien (als ouder en docent) of gitaarles iets is voor je zoon of dochter en kun je gerust instappen in de groepscursus.


Woensdag 18 sept. proefles/workshop Rotterdam.

Donderdag 19 sept. proefles/workshop Capelle a.d IJsssel

 

Wacht niet en geef je NU op want vol = vol