De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Nieuw! De Gitaarexpress: topgitaarles aan huis!

Ook zo moe van het rennen van de ene naar de andere activiteit van je kinderen? Toe aan iets leuks voor jezelf zonder de deur nóg vaker uit te hoeven? Meld je aan voor De Gitaarexpress en wij komen met een topdocent gitaarles verzorgen vanuit je eigen woonkamer!

De Gitaaracademie biedt als enige muziekschool dit initiatief, waarbij wij in de wijken Hillegersberg en Kralingen gitaarlessen op ieder niveau geven vanuit ons gekwalificeerde docententeam.

 

Onze docenten plannen een route in wijk, waarbij we in overleg met jou een tijdstip inplannen om zo De Gitaarexpress te vormen in je wijk. Het is ook mogelijk om met een aantal vrienden/kennissen groepen te vormen of na elkaar lessen te volgen bij iemand in de wijk die je kent. Maar ook voor één leerling komen we aan huis.

 

Zo bieden we een nieuwe vorm van lesgeven bieden die reguliere scholen niet kunnen bieden: de kwaliteit van De Gitaaracademie mét de leuke extra's, zoals onze uitvoeringen en workshops, met het gemak van les vanuit je eigen woonkamer!

 

Voor deze service betaal je bij aanmelding als Gitaarexpress-klant slecht € 20,- per leerling per lesmaand extra!

 

Vol is vol, dus geef je snel op via het inschrijfformulier.