De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Ukelele les

Bij De Gitaaracademie kun je niet alleen gitaar maar ook ukelele leren. Dit grappige instrument verovert in sneltreinvaart het podium en natuurlijk willen wij je graag wegwijs helpen en bieden cursussen ukelele aan.

We bieden ukelele lessen aan op al onze locaties. Je kunt bij ons leren in (klein) groepsverband, met een eigen groepje of lespartner (duo- of trio-lessen bijv.) of individueel.

 

Regelmatig start er een basiscursus ukelele voor volwassenen.

Op de homepage vind je de eerstvolgende mogelijkheid.


In de Talmastraat vind deze plaats op de dinsdagavond (zowel groeps- als indv lessen).

In de Weteringstraat vind deze plaats op de vrijdag  (alleen individueel/duo).

In Capelle Loods 45 vind deze plaats op de donderdag (alleen individueel/duo).

 

In deze lessen leer je:

  • de basis van het akkoorden spel via leuke songs
  • de basis van het strummen en tokkelen op ukelele via leuke songs
  • samenspelen
 
Na de eerste cursus bieden we bij voldoende belangstelling altijd de optie om door te leren in hetzelfde groepje via een vervolgcursus.
 
De basiscursus bestaat bij volwassenen uit 5 lessen. 
Inschrijving graag via deze link: Inschrijving Basiscursus Ukelele 

 

De datum van de eerstvolgende cursus vind je op onze homepage en in onze agenda. Tip: geef je vroegtijdig op (of laat je op de wachtlijst zetten) want deze cursusssen zijn erg populaire!

 

Natuurlijk zijn kinderen ook van harte welkom om ukelele te komen leren. Onze ervaring is dat een groepje moeilijk samen te stellen is en daarom adviseren wij om samen op les te komen met een vriendje/vriendinnetje of om individuele lessen te komen volgen.

 

Individuele lessen of lessen met een eigen partner/groepje kun je bij ons ten alle tijden aanvragen. Meld je daarvoor aan via het inschrijfformulier of contactformulier.