De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Zomeractiviteiten

In de zomerperiode staan er speciale gitaar-evenementen op het programma in binnen en buitenland door de docenten van De Gitaaracademie! 

Nathasja is present tijdens het Gitaarfestival in Oostenrijk van 22 tot 30 juli in Seckau, Oostenrijk! Voor meer informatie en inschrijving: kijk op deze site! 


Nathasja geeft deze zomer ook workshops tijdens het Gitaarweekend in de Eifel, in Duitsland van 25 tot 27 augustus! Zij zal dit afwisselende, leuke en actieve gitaarweekend geven in de prachtige locatie van Dynamoworkshops in de Duitse Eifel. Nathasja staat bekend om haar gepassioneerde en inspirerende manier van spelen en lesgeven en is nationaal en internationaal bekend door haar concerten, masterclasses, cd’s, workshops en deelname als jurist bij gitaarwedstrijden. Hoog tijd is het dus voor een weekend dat zij zelf vol afwisseling samenstelt rondom de klassieke gitaar.


Het programma zal bestaan uit gezamenlijk workshops (o.a. techniek, uit het hoofd spelen, toonvorming), individuele lessen en samenspeel lessen. Tijdens het verblijf  zijn er heerlijke maaltijden met overnachting in het prachtige boomstamhuis van Dynamo Workshops. Het weekend zal worden afgesloten met een deelnemersconcert in het nabijgelegen pittoreske kapelletje. Na dit weekend ben je weer helemaal muzikaal opgeladen en klaar voor een nieuw seizoen! Voor meer informatie: kijk hier. Meedoen? Schrijf je hier in!