De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Cursus singer-songwriter

Word jij de volgende beste singer-songwriter van Nederland? Altijd je eigen songs al willen schrijven of verbeteren met je gitaar? Lisa de Bruijn is de powerlady bij uitstek om je dat te leren! 

Speciaal voor De Gitaaracademie heeft de bekende singer-songwriter Lisa de Bruin (oa de Grote Muziekprijs van Rotterdam)  een korte cursus gemaakt van vijf lessen.

 

 

Na de workshop van Lisa de Bruijn kan je er voor kiezen om een reeks van 5 groepslessen te nemen, waarin je samen als groep verdergaat met de tekst die je bij de workshop hebt geschreven en hem uiteindelijk afmaakt tot een liedje met akkoorden en een melodie. De lessen staan in het teken van jouw creativiteit, en het delen van jouw creaties met een fijne groep singer-songwriters. In de lessen komt bijna ieder onderdeel van songwriten aan bod: het schrijven van een tekst, het verzinnen van akkoorden en een melodie, en de mogelijkheid om je liedje zelf te spelen op de gitaar en erbij te zingen, waarbij Lisa je kan helpen met gitaar- en zangles. Het leuke aan deze groepslessen is dat je van elkaar kan leren en elkaar kan inspireren! Aan het einde van de reeks heb je dan je eigen song!

 

Deze cursus wordt gegeven op 5 dinsdagavonden om 20:00 uur met een afsluitend optreden met elkaar (hopelijk weer mogelijk) in Cafe de Komedie.

 

De cursus kost € 149,75- Geef je snel op beperkt plek!

 

Je moet voor deze cursus al enige akkoordenkennis bezitten en een start met gitaarspelen hebben gemaakt.

 

Meer weten over Lisa de Bruin? Lees hier verder.