\ Basis groepscursus gitaar voor beginners - De Gitaaracademie - Rotterdam

De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Basis groepscursus gitaar voor beginners

Leer gitaar spelen in het voorjaar! Kun je nog geen gitaarspelen en wil je op een gunstige, leuke manier de basis leren in slechts tien lessen? Volg dan onze populaire groepscursus. Op de homepage staat de volgende startdatum.  geef je snel op, de plaatsen zijn beperkt!

Deze lessen bieden we speciaal aan voor volwassenen en zijn bedoeld voor beginnende gitaristen.

 

Wat kun je verwachten?
Snel en goed resultaat.
In tien lessen met maximaal tien leerlingen leer je al snel de basis van het gitaarspelen. Iedereen is beginner, waardoor je op hetzelfde niveau start.

 

Je zult kennismaken met alle technieken op de akoestisch gitaar, notenschrift, akkoordenspel, melodiespel en de juiste houding met behulp van ons leuke cursusboek vol muziek.

 

Kleine groepen, dus persoonlijk
Maximaal tien deelnemers per cursus en les van een van de beste gitaardocenten.

Na afloop verder?  

Stap eenvoudig over naar de reguliere lessen.
Na de instapcursus kun je je voor een vervolgcursus inschrijven, maar je kunt ook naar de reguliere cursus overstappen. Neem met je opgedane gitaarvrienden van de cursus gunstig geprijsde groepscursussen of vraag naar individuele gitaarlessen voor een nog intensievere begeleiding.

Geen gitaar? Geen probleem!
Mocht je je instrument nog niet hebben, koop of huur een instrument via De Gitaaracademie. Wij kunnen zorgen voor een geschikt instrument voor een mooie prijs.


Actie: nu extra gunstig geprijsd*
Tien lessen kosten € 149,95 (normaal € 175,-)

 

 
De groepscursus basisgitaar vindt altijd plaats op de woensdag avond (locatie Talmastraat) op een tijdstip tussen 19 en 21 uur en voor kinderen op de woensdag middag (locatie Talmastraat 14uur en locatie Weteringstraat 15:30).

 

Geef je hier op voor de volgende cursus of neem contact op met ons voor meer informatie.