De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Basis groepscursus gitaar voor beginners

Kun je nog geen gitaarspelen en wil je op een gunstige, leuke manier de basis leren in slechts tien lessen? Volg dan onze populaire groepscursus. Op de homepage staat de volgende startdatum. Geef je snel op, de plaatsen zijn beperkt!  Voor de groepscursus ukelele: klik hier.

Geef je hier op voor de cursus in Rotterdam, Capelle of neem contact op met ons voor meer informatie.

 

Deze lessen bieden we speciaal aan voor volwassenen en zijn bedoeld voor beginnende gitaristen.

 

Wat kun je verwachten?
Snel en goed resultaat.
In tien (zomerschool = 5 lessen) lessen in een kleine groep leerlingen leer je al snel de basis van het gitaarspelen. Iedereen is beginner, waardoor je op hetzelfde niveau start.

 

Je zult kennismaken met alle technieken op de akoestisch gitaar, notenschrift, akkoordenspel, melodiespel en de juiste houding met behulp van ons leuke cursusboek vol muziek.

 

Kleine groepen, dus persoonlijk
Maximaal acht deelnemers per cursus en les van een van de beste gitaardocenten. Natuurlijk houden wij rekening met de Corona voorzorgsmaatregelen.

Na afloop verder?  

Stap eenvoudig over naar de reguliere lessen.
Na de instapcursus kun je je voor een vervolgcursus inschrijven, maar je kunt ook naar de reguliere cursus overstappen. Neem met je opgedane gitaarvrienden van de cursus gunstig geprijsde groepscursussen of vraag naar individuele gitaarlessen voor een nog intensievere begeleiding.

Geen gitaar? Geen probleem!
Mocht je je instrument nog niet hebben, koop of huur een instrument via De Gitaaracademie. Wij kunnen zorgen voor een geschikt instrument voor een mooie prijs.

 

 

De cursus kost (afhankelijk vh aantal deelnemers) vanaf € 175,- incl btw.

Het cursusboek €  10,- incl. btw.

 

De eerstvolgende cursusdatum vind je op onze homepage.

 

 

Geef je hier op voor de cursus in Capelle of Rotterdam of neem contact op met ons voor meer informatie.