De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Cadeautip: Zoom-Sessies workshops, Open-Mics, Play-allongs en meer

In deze moderne online Zoom-Sessies bieden we voor ieder niveau workshops, Open-Mics, Play-allongs en meer. Dit zijn groeps-live-sessies met je docent beschikbaar voor het stellen van vragen enz. Een hele fijne manier om te leren spelen of je spel te verbeteren! Onder kun je onze eerstvolgende sessies terugvinden.

Vanuit je eigen huiskamer toch een te gekke workshop, cursus of Play-allong meemaken? Via live-sessies waar je een deelname link van ons voor krijgt bij inschrijving, kan het!

 

Ons top-team en soms een V.I.P geven deze met veel know-how graag aan je!

De sessies duren gemiddeld 1 1/2 uur en we houden de kosten hiervoor zo laag mogelijk (prijs verschillend per sessie).

 

Zoom-les ideaal maar liever 1 op 1 les? Ook dat kan,  meld je daarvoor aan voor onze online-lessen via deze pagina.

 

De eerstvolgende Zoom-Sessies Open Mic: alle niveau's en leeftijden.

  • vrijdag 18 juni 19:30. Heb je stukken ingestudeerd en wil je eens ervaren hoe het is om deze voor te spelen? Ongeacht je niveau ben je welkom om mee te doen met de Open-Mic. Je kunt je via deze link hiervoor opgeven en deelname is gratis.

 

 

 

De eerstvolgende Zoom-Sessie webinars:

  • 21 mei a.s. Flamenco Webinar: Rasgueado techniek: de basis door Mischa Cok. De Rasgueado is een (Spaanse) speeltechniek, veel gebruikt in Flamenco, waarbij je de vingers van de rechterhand gebruikt om (vaak) snelle ritmische patronen over akkoorden heen te spelen.

    In deze seminar geef ik een overzicht van de verschillende rasgueados, hun oorsprong en hoe ze in de praktijk gebruikt worden met behulp van filmpjes en eigen praktische voorbeelden. Verder wordt de meest bekende en veel gebruikte 'traditionele' rasgueado behandelt en krijgen de deelnemers ook de kans om zelf met hun gitaar aan de slag te gaan Mis deze unieke webinar niet en boek hier je deelname.
 
  • 11 juni: Tremolo deel II: de praktijk: aan de hand van studie ervaringen met tremolo en voorspeelmomenten, gaan we met elkaar verder in op de vraag hoe je je tremolo spel (nog) verder kunt verbeteren. Voor deze webinar moet je al bezig zijn met tremolo stukken. Boek hier je deelname.
 
 
 
 
 
Wil je ook op de hoogte blijven van onze Zoom-Sessies en onze online tips & info ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!