De Gitaaracademie

nieuwsbrief

De Gitaaracademie

Wij leren je gitaar spelen

De Gitaaracademie, opgericht door Nathasja van Rosse, geeft gitaarlessen in Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Lochem. Voor alle niveaus, alle leeftijden en ieder budget: wij leren je gitaar spelen.

De academie heeft haar oorsprong in 2009. Na twintig jaar te hebben gewerkt op diverse muziekscholen en als internationaal artiest en masterclass docent, vond Nathasja het tijd haar droom te verwezenlijken: een gitaaracademie met docenten die, net als zij, van buitengewoon niveau zijn en met integriteit en liefde het spelen op de gitaar willen bijbrengen. 

 

Alle docenten spelen zelf actief en geven concerten en optredens in binnen- en buitenland. Alleen op die manier is het volgens Nathasja mogelijk om enthousiasme en voeling met het vak te behouden. 

 

Bij De Gitaaracademie gaat het puur om de muziek en de vreugde van het muziek maken. Gelukkig werd dat in 2009 heel goed op gepikt door de media én door een flinke groei in het aantal nieuwe leerlingen. Dat maakte het mogelijk te verhuizen naar het eerste eigen pand in de Rotterdamse Talmastraat. Bovendien werd op dat moment ook het aantal gitaarstijlen uitgebreid. 

 

Inmiddels presenteren we vol trots een fantastisch en kleurrijk docententeam en hebben we een prachtige groep leerlingen achter ons staan. Zoek je een warme, enthousiaste plek om op professionele wijze het musiceren te beoefenen, uit te breiden of te leren, dan ben je bij De Gitaaracademie aan het juiste adres. 

 

Voor een keuze uit ons brede assortiment aan lesvormen bekijk het lesaanbod.